Wie zijn wij eigenlijk?

Een jong en dynamisch team.
Bij ons staat samenwerking op lange termijn centraal.

Wat kan Novita voor jou betekenen

Novita stelt met name in de bouw, technische & industriële sector kandidaten ter beschikking. Met de jaren hebben wij ons op het gebied van industriële reiniging gespecialiseerd. Ten behoeve van onze inleners, die industriële reiniging als corebusiness hebben, hebben wij een pool van ervaren industriële reinigers opgebouwd. Deze pool kunnen wij ad-hoc, projectmatig en op detacheringsbasis inzetten. Wij geven met veel enthousiasme op basis van no-nonsens mentaliteit invulling aan ons werk. Het nakomen van gemaakte afspraken met inleners en een goede persoonlijke zorg voor onze uitzendkrachten is onze kracht.

In onze Visie staat de samenwerking op lange termijn centraal. Dit houdt in eerlijk zaken doen, durven jezelf kwetsbaar op te stellen en steeds weer streven naar die perfecte match tussen inlener en kandidaat, waarbij wij trachtende belangen van alle betrokkenen – inlener, uitzendkracht en Novita – zo goed mogelijk te behartigen. Wij spreken over een perfecte match als alle betrokkenen tevreden zijn. Al onze intercedenten gebruiken deze filosofie als maatstaf om zijn/haar handelen aan af te meten.

Uitzenden.

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Het kenmerkt zich door maximale flexibiliteit voor zowel de inlener als de uitzendkracht, doordat de arbeidsovereenkomst met inachtneming van maximaal 14 kalenderdagen beëindigd kan worden.

Detacheren.

Detacheren is te vergelijken met uitzenden, maar kent echter een belangrijk verschil. Bij detacheren wordt de inleenperiode en het minimaal aantal uren per week van te voren overeengekomen. Er kan eventueel een proeftijd worden overeengekomen.

 

Na deze proeftijd eindigt de overeenkomst van rechtswege op de afgesproken einddatum. Detacheren biedt inlener en uitzendkracht meer continuïteit en zekerheid t.o.v. uitzenden.

Bekijk hier onze vacatures

Wervering & Selectie.

Werving & selectie bied inleners de mogelijkheid om een kandidaat direct in dienst te nemen zonder zelf tijd kwijt te zijn aan werven & selecteren van kandidaten. Wij beschikken over een groot netwerk en zetten deze graag in om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Novita brengt voor deze vorm van dienstverlening een éénmalige fee in rekening.

Poolmanagement.

Poolmanagement is een pool van uitzendkrachten met min of meer hetzelfde functieprofiel, die door ons bij een groep organisaties met dezelfde inleenvraag ingezet worden. Novita draagt er zorg voor dat er voldoende uitzendkrachten in de pool zitten, die ervaren zijn en daardoor direct inzetbaar.